Tanja Dexters betrokken bij schermutseling in villa van vriend

Foto: Photo News

Tanja Dexters betrokken bij schermutseling in villa van vriend

Print
Herentals -

Tanja Dexters is zondagochtend opnieuw in aanraking gekomen met de politie. In de villa van haar ex-vriend Michaël Peeters in Herentals kwam het tot een schermutseling.

De vechtpartij tussen meerdere personen deed zich voor omstreeks 7u. De politie is moeten tussenkomen bij de schermutselingen.

“Het onderzoek loopt nog en de afgelegde verklaringen zijn niet allemaal eensluidend”, zegt Kristof Aerts van het Antwerpse parket. “Dit komt vaak voor bij ruzies of vechtpartijen. Het is dus op dit moment nog niet helemaal duidelijk wat er precies gebeurd is.”

Brokkenparcours

Op 18 maart 2019 geraakten Tanja Dexters en Michaël Peeters betrokken bij een ernstig verkeersongeval op de E313. Zijn Jaguar ramde een andere auto, maar nog voor de hulpdiensten ter plaatse waren, waren Dexters en Peeters al gevlucht.

In juni viel de politie binnen in de garage van Michaël Peeters in Herentals. Ze zochten naar drugs, bevestigde het parket van Antwerpen. Tanja Dexters werd opgepakt en later weer vrijgelaten. Er werden geen drugs gevonden.

Maar eind vorig jaar crashte ze opnieuw met een Jaguar van Peeters en pleegde ze vluchtmisdrijf. De politie vond haar slapend in het gastenverblijf van Peeters. Ze had niet gedronken.

LEES OOK.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio