Studenten kunnen opnieuw blokken in nachtclub Ampere

Ook de afgelopen jaren konden studenten terecht in de nachtclub om zich voor te bereiden op hun examens. Foto: Dirk Kerstens

Studenten kunnen opnieuw blokken in nachtclub Ampere

Print
Antwerpen -

Het is eens wat anders voor een nachtclub: nachtbrakerij zonder feest. Van 14 tot en met 16 januari opent club Ampere dag én nacht de deuren voor blokkende studenten die nood hebben aan een andere leeromgeving.

Net zoals de afgelopen jaren steekt Ampere de Antwerpse student een hart onder de riem en stelt de club haar ruimte ter beschikking om te blokken. Want samen studeren is nu eenmaal leuker dan alleen. Studenten die even af willen van een overbezorgde moeder, afgeleid worden door kotgenoten die studeren minder hoog in het vaandel dragen of studenten die geen plek vinden in de overvolle universiteitsbibliotheek, weten dus waarheen.

Ampere wordt zo opnieuw een van de drie Red Bull Study Clubs deze examenperiode. Want ook nachtclubs Versuz in Hasselt en Reflektor in Luik worden omgedoopt tot atypische studeerlocaties.

In de Red Bull Study Clubs kunnen studenten terecht voor oorverdovende stilte, gratis wifi, goodies, water, thee, Red Bull en powerfood. En omdat bij blokken ook de nodige ontspanning hoort, worden er in de study clubs leuke pauzes ingelast. Zo komt bijvoorbeeld Tom de Dorlodot langs: een avonturier die grenzen verleggen als beroep heeft, wordt er een stille disco dj-set voorzien en worden er yogalessen gegeven.

Ampere: Simonsstraat 21, 2018 Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio