Bestuurder onder invloed van alcohol en cocaïne aan de kant gezet

Foto: EdA

Bestuurder onder invloed van alcohol en cocaïne aan de kant gezet

Print
Antwerpen -

De Antwerpse politie zette zaterdagnacht een zwalpend voertuig aan de kant in de Sint-Paulusstraat. De bestuurder was onder invloed van alcohol, maar tijdens de controle van zijn papieren merkten de agenten ook wit poeder op in de wagen. De man bleek ook onder invloed van cocaïne.

Het rijbewijs van de man werd ingetrokken. “Er werd ook een onmiddellijke inning van 578 euro opgelegd en er werd een proces-verbaal opgemaakt voor drugs in het verkeer”, zo meldt de politie.

Tijdens de verkeerscontrole van het verkeersondersteuningsteam regio West werden zaterdag nog twee dronken chauffeurs aan de kant gezet. In de Arenbergstraat legde een bestuurder die te snel reed een postieve ademtest af. Er werd een onmiddellijke inning van 1.260 euro opgelegd, maar dat kon de man niet meteen betalen. Zijn voertuig kreeg dan ook een wielklem.

In de loop van de nacht merkte de politie ook nog een zwalpende deelscooter op in de Scheldestraat. “De bestuurder bleek te veel gedronken te hebben. Hij en zijn passagier moesten hun weg te voet verder zetten”, zegt de politie. Tot slot werden ook nog acht foutparkeerders en een wildplasser beboet.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio