Tom Waes. © Photo News

Tom Waes verhuist naar Antwerpen en zet zetel te koop: “Te groot voor appartement”

“Zetel te koop. Met veel spijt wegens te groot voor nieuw huis.” Die advertentie plaatste tv-maker Tom Waes (51) afgelopen weekend op Instagram.

tove

In het Nederlandse interviewprogramma Evenblij maakt vrienden had hij vrijdagavond al aangekondigd dat hij zich binnenkort in Antwerpen gaat vestigen, op Linkeroever. De voorbije jaren woonde Waes met zijn vriendin Mieke in een statig pand in een rustige, groene omgeving in Schoten. “Sinds ik hier woon, ben ik erachter gekomen dat ik toch eerder een stadsmens ben”, vertelde Waes op NPO1. “We hebben nu een appartement gekocht met een fantastisch zicht over de stad.”

Maar verhuizen van een groot huis naar een appartement betekent dus ook kleinere meubels. De zetel heeft een afmeting van 2,7 meter op 1,1 meter. Er hoort ook nog een grote poef bij. Voor wie interesse zou hebben: de volumineuze zetel werd volgens de tv-presentator twee jaar geleden aangekocht voor 8.216 euro en doet hij nu voor 4.000 euro van de hand. Volgens enkele van z’n volgers is dat voor een tweedehands bankstel een flink bedrag.

MEER OVER Tom Waes

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio