Vluchtende dealer rijdt zich vast in file tijdens avondspits

Foto: Politie Antwerpen

Vluchtende dealer rijdt zich vast in file tijdens avondspits

Print
Antwerpen -

Een 27-jarige drugsdealer probeerde vrijdagavond te vluchten van de politie, maar reed zich hopeloos vast in de avondspits. Bij een huiszoeking in een studentenwoning vond de politie 7.400 euro cash, cocaïne en xtc.

Het drugsondersteuningsteam (DOT) merkte vrijdagavond een verdachte huurwagen op in de omgeving van de Wouter Haecklaan. “Omdat er een vermoeden was van drugshandel werd het voertuig in observatie genomen. Even later kon inderdaad een drugsdeal worden vastgesteld, waarna de koper en de verkoper werden gecontroleerd”, aldus de Antwerpse politie.

De vermoedelijke dealer probeerde aan de politie te ontsnappen, maar reed zich vast in de avondspits. Daarna probeerde hij zich ook nog te verzetten, maar de 27-jarige werd overmeesterd. “Na een kort onderzoek kon het verblijf van de verdachte, een studentenwoning, achterhaald worden. Daar werd 38 gram cocaïne, 7 400 euro cash, twee weegschalen en xtc aangetroffen. De verdachte wordt voorgeleid en zijn huurwagen werd in beslag genomen.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio