Vrouw uit Heist raakt gewond door wagen die in brand schiet en ontploft

Archiefbeeld. Foto: BELGA

Vrouw uit Heist raakt gewond door wagen die in brand schiet en ontploft

Print
Heist-op-den-Berg -

Een 33-jarige vrouw uit Heist-op-den-Berg raakte woensdag omstreeks 19.15u gewond in het aangezicht en aan de handen als gevolg van een brand aan haar voertuig, een Citroën Jumpy.

Ze had haar wagen geparkeerd in de Grotstraat (Meetshovenbos), omdat ze daar wilde wandelen met haar honden. Toen ze terugkeerde naar haar auto, merkte ze dat het interieur van de wagen in brand stond. “Ze probeerde nog een brandblusser te nemen om het vuur te doven, maar dat lukte niet omdat er enkele kleinere ontploffingen volgden”, stelde de politie.

Hierbij liep de dertiger brandwonden op aan haar handen en aangezicht. Ze wenste geen ziekenwagen. Na de ontploffingen ging één van de honden ervandoor, maar de viervoeter werd een tijd later teruggevonden. Het eerste onderzoek wees uit dat de brand aan de voorkant van de wagen was ontstaan. Omdat de precieze omstandigheden niet duidelijk zijn, besliste het parket een branddeskundige en het gerechtelijk lab ter plaatse te sturen. Zij onderzoeken het voertuig op sporen.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio