Jennifer Lopez door voormalig stripster aangeklaagd voor haar rol in ‘Hustlers’

Foto: Photo News

Celebs

Jennifer Lopez door voormalig stripster aangeklaagd voor haar rol in ‘Hustlers’

Print

Haar rol als stripster in de film ‘Hustlers’ leverde haar al een Golden Globe op, maar nu wordt de actrice voor de rechter gesleept door de echte ‘Ramona’. De voormalige stripster op wie de film gebaseerd is, heeft een rechtszaak aangespannen tegen het productiehuis van de actrice.

In de film ‘Hustlers’ speelt Jennifer Lopez een stripster die samen met haar collega’s rijke klanten oplicht. Het verhaal is gebaseerd op het leven van een voormalige stripster Samantha Barbash, die nu de verschillende betrokken productiehuizen die de film maakten voor de rechter sleept. Ook Nuyorican Productions, het productiehuis van Jennifer Lopez, wordt door de misnoegde vrouw aangeklaagd.

Volgens de gerechtsdocumenten die door de Amerikaanse krant The Hollywood Reporter gepubliceerd werden, heeft de voormalige stripster nooit haar toestemming gegeven om haar in de film te portretteren en is ze daarbovenop misnoegd over de manier waarop ze geportretteerd werd. Zo bevat de film één specifieke scène die Samantha Barbash erg tegen de borst stoot.

Daarin is te zien hoe de stripster illegale drugs produceert en gebruikt in het huis waar ze met haar kind leeft. De vrouw ontkent dat dit ooit is voorgevallen. Hoewel het volgens de voormalige stripster voor iedereen duidelijk is dat haar leven als de inspiratiebron geldt voor de film, zijn de verzonnen gebeurtenissen in haar bewoordingen ‘erg onverantwoordelijk en beledigend’.

Om die reden dient ze dan ook een schadeclaim in, waarin ze een schadevergoeding ter waarde van 40 miljoen dollar, omgerekend bijna 47 miljoen euro, eist. Op haar Instagrampagina bevestigt de vrouw het nieuws en kondigt ze aan dat ze haar verhaal in toekomstige interviews met de media zal toelichten.

NIET TE MISSEN