Koninklijke familie niet op de hoogte over beslissing Harry en Meghan: Queen is ‘teleurgesteld’

Celebs

Koninklijke familie niet op de hoogte over beslissing Harry en Meghan: Queen is ‘teleurgesteld’

Volgens de BBC waren de Britse Queen en andere leden van de koninklijke familie niet op de hoogte van de verrassende aankondiging van prins Harry en Meghan om een stapje terug te nemen uit de koninklijke familie. Buckingham Palace zou daarom ‘teleurgesteld’ zijn met de beslissing.

Prins Harry en Meghan Markle maakten woensdagavond via Instagram bekend dat ze een stapje terug nemen uit de koninklijke familie en de helft van hun tijd in Noord-Amerika zullen doorbrengen. Er waren eerder op de dag al geruchten dat het koppel naar Canada zou verhuizen, maar die werden niet bevestigd door het Britse Koningshuis.

LEES OOK. Prins Harry en Meghan Markle zetten stap terug als Senior Royals

Volgens de BBC was de koninklijke familie dan ook niet op de hoogte van hun beslissing. Zij zouden gekwetst en teleurgesteld zijn door de aankondiging. Volgens een woordvoerster van Buckingham Palace waren de gesprekken met de Duke en Duchess van Sussex nog in een vroeg stadium. “We begrijpen hun verlangen naar een andere aanpak, maar dit is een gecompliceerde zaak die tijd vraagt.”

LEES OOK. Drastische beslissing van Prins Harry en Meghan Markle zat eraan te komen: lees hier opnieuw hun openhartige interview

NIET TE MISSEN