Bruno Stevenheydens (Beveren 2020) verlaat na 25 jaar Beverse politiek

Print

TVO

Beveren-Waas -

Bruno Stevenheydens (Beveren 2020) verlaat na een kwart eeuw de Beverse gemeenteraad. In een korte mededeling laat hij weten dat het zijn oorspronkelijke bedoeling was om tot halfweg deze legislatuur actief te blijven als raadslid, maar dat hij het nu geschikt ogenblik vindt om een actief politiek engagement af te sluiten.

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen zette Stevenheidens mee zijn schouders onder het project Beveren 2020. Tijdens het eerste jaar van deze legislatuur is gebleken dat een kritische oppositie meer dan noodzakelijk is, zo zegt hij. Jammer genoeg wordt dat zo niet steeds begrepen door de andere oppositiepartijen.

Daardoor startte deze legislatuur volgens hem met een valse noot doordat de andere oppositiepartijen in ruil voor een zitje in Interwaas en Ibogem de invloed van de oppositie in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst verminderden en in het Zorgpunt Waasland volledig aan de meerderheid overlieten. Dit net op het ogenblik dat de armoedebestrijding een belangrijke uitdaging is.

Eerste opvolger voor Beveren 2020 is Jan Creve. Hij zal vanaf nu samen met Annick Van de Vyver voor Beveren 2020 in de gemeenteraad zetelen.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio