Aannemer werkt aan nutsleidingen in Statiestraat en Hei-ende

Fluvius heeft de opdracht in Vlimmeren bevolen. Foto: BELGA

Aannemer werkt aan nutsleidingen in Statiestraat en Hei-ende

Print
Beerse / Vlimmeren -

Aannemer Oksay Dogan is dinsdag in opdracht van Fluvius begonnen met werkzaamheden aan de nutsleidingen op de as Statiestraat-Hei-ende in Vlimmeren (Beerse).

In de Statiestraat is de weg aan de zijde van de even huisnummers afgesloten vanaf nummer 50 tot aan het kruispunt met de Antwerpseweg (N12). Binnen de werfzone geldt eenrichtingsverkeer.

Het verkeer vanuit Vlimmeren moet tijdelijk een wegomlegging volgen via de Engstraat. Het kruispunt van de Engstraat met de Antwerpseweg is uitgerust met verkeerslichten. Het fietspad aan de overkant van het afgesloten rijvak wordt tijdelijk dubbelrichting gemaakt voor het fietsverkeer. Op Hei-ende is het rijvak aan de zijde met de even huisnummers ook afgesloten voor het verkeer tot aan Gooskens. Ook daar geldt eenrichtingsverkeer in de richting van Vlimmeren.

Het doorgaande verkeer richting Sint-Jozef­-Rijkevorsel moet een wegomlegging volgen via Malle en Rijkevorsel. Plaatselijk verkeer voor Gooskens en Ketsenberg wordt opgevangen ter hoogte van het kruispunt met de Beersedijk. Op Hei-ende geldt dubbelrichtingsverkeer voor de fietsers.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio