Prins Harry en Meghan Markle opnieuw in opspraak na vakantie in Canada

Foto: ISOPIX

Celebs

Prins Harry en Meghan Markle opnieuw in opspraak na vakantie in Canada

Print

Prins Harry en echtgenote Meghan zijn terug in Londen. Dat blijkt uit de mededeling van Buckingham Palace waarin wordt gemeld dat de hertog en hertogin van Sussex dinsdag langsgaan bij de Canadese ambassadeur. Ze willen hem bedanken voor de gastvrijheid van zijn thuisland in de afgelopen weken.

Prins William en Meghan Markle brachten met zoontje Archie de voorbije weken een met veel geheimzinnigheid omgeven vakantie door in onder meer de Canadese provincie Brits-Columbia. Dat reisje beviel hen duidelijk zodanig dat ze daarvoor de Canadese ambassadeur in Londen persoonlijk willen bedanken.

De aankondiging van dat nieuws heeft op sociale media meteen geleid tot een verhitte discussie over de vraag waarom Harry en Meghan naar Canada House gaan om te bedanken voor een privéverblijf. Een vakantie bovendien waarvan eigenlijk niemand mocht weten, al verklapte de Canadese premier Justin Trudeau al snel het nieuws door het gezin via Twitter welkom te heten in zijn land.

Het bezoek wordt niet alleen door de fans van Harry’s broer William bekritiseerd. Ook anderen vragen zich hardop af waarom een simpel handgeschreven bedankbriefje niet kan volstaan. Het is namelijk vreemd om heel publiekelijk - de media zijn uitgenodigd - te bedanken voor een reis waarbij de pers niet gewenst was.

bekijk ook

Harry en Meghan delen nieuwjaarswens met nooit eerder vertoonde beelden van baby Archie

 

Meghan Markle verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds controversiële documentaire

 

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

 
NIET TE MISSEN