Peter Wouters volgt Ludo Van Campenhout op als sportschepen

Peter Wouters (links) vorig jaar in januari toen hij de eed aflegde in de Senaat als deelsenator. Bij de verkiezingen van mei 2019 raakte hij niet herverkozen. Nu volgt hij Ludo Van Campenhout op als Antwerps sportschepen. Foto: Belga, Dirk Kerstens

Peter Wouters volgt Ludo Van Campenhout op als sportschepen

Print
Antwerpen -

Antwerps N-VA-schepen Ludo Van Campenhout die is hervallen in zijn alcoholverslaving en onmiddellijk zijn functie neerlegt, wordt opgevolgd door Peter Wouters (52), de voormalige districtsburgemeester van Deurne.

Ludo Van Campenhout (N-VA) stopt onmiddelijk als schepen in Antwerpen. Dat liet Antwerps N-VA-voorzitter Fons Duchateau maandagavond weten. Van Campenhout had eerder aangegeven eind 2020 te zullen stoppen, maar door zijn aanhoudende alcoholverslaving is hij gedwongen de fakkel nu al door te geven.

Ludo Van Campenhout zal worden vervangen door Peter Wouters. De 52-jarige Wouters zetelt sinds 2018 in de Antwerpse gemeenteraad en zat tussen 2013 en 2018 ook in de districtsraad van Deurne. Wouters was tussen 2014 en 2019 ook Vlaams volksvertegenwoordiger, maar raakte bij de verkiezingen van 26 mei 2019 niet herverkozen in het Vlaamse halfrond.

LEES OOK. Ludo Van Campenhout hervalt in alcoholverslaving en stopt onmiddellijk als schepen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio