Politie zoekt eigenaars van meer dan honderd gestolen juwelen

Print

Video: ATV

Antwerpen -

Tijdens een huiszoeking hebben speurders van de Antwerpse politie meer dan honderd juwelen aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van woninginbraken. De politie vraagt iedereen die slachtoffer werd van een inbraak in de ruime omgeving van Antwerpen de teruggevonden spullen te bekijken.

“Bij een huiszoeking vonden de speurders een grote hoeveelheid juwelen terug. Het gaat onder meer om horloges, halskettingen, oorbellen, armbanden en ringen. De spullen werden naar alle waarschijnlijkheid gestolen uit woningen in de stad Antwerpen en/of gemeentes in de ruime omgeving”, aldus de Antwerpse politie in een persbericht.

Alle gestolen goederen staan online via deze link. Wie een gestolen voorwerp op de website herkent, kan daar doorklikken naar een formulier waar men de contactgegevens en het pv-nummer kan invullen. “Je komt enkel in aanmerking als je de diefstal ook effectief hebt aangegeven bij de politie. Houd er rekening mee dat je sowieso moet kunnen aantonen dat de juwelen jouw eigendom zijn. Bewijsmateriaal is noodzakelijk”, zo meldt de politie nog.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio