’t Vervolg combineert lunchroom met eetcafé

Bij Ron en Giovanna is de klant de hele dag welkom. Foto: vw

Ook welkom voor gewoon een frisse pint

’t Vervolg combineert lunchroom met eetcafé

Print
Wuustwezel -

Op de plaats waar enkele maanden geleden nog de Pepper open was, is er nu ’t Vervolg. Ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een pint drinken: alles kan in deze nieuwe horecazaak.

Het openingsweekend is alvast meegevallen. “De eerste dag was het een komen en gaan”, vertelt zaakvoerder Ron Kremer. “We sluiten normaal rond 21u, maar er kwamen nog gasten die wilden eten en dan is dat geen probleem. De klant is hier koning. Ik weet het, dat is een huizenhoog cliché. Maar we willen echt voldoen aan hun wensen. je kan hier vanaf 9u terecht voor een ontbijt, ’s middags voor de lunch en daarna nog voor een lekkere hap. Maar ook voor alleen maar een koffietje of een biertje ben je hier welkom.” Ron houdt het bij klassieke gerechten als steak, kip, goulash en verse soepen. Hij baat de zaak uit samen met zijn Boliviaanse partner Giovanna. “Ik leerde haar kennen op een terrasje in Spanje. Ze had in Bolivië een restaurant en een drukkerij maar gaf de zaak door aan haar zoon.” Ron werkte zelf in het transport en had een expeditiebureau. “Maar ik was nooit thuis. Ik was weken aan een stuk weg en dat heeft me mijn eerste huwelijk gekost. Dat wilde ik niet meer. Daarom gaf ook ik mijn zaak over aan mijn zoon. Hier nemen we een nieuwe start.”

Waar komt de naam ’t Vervolg vandaan? “Ik heb ook wat horeca-ervaring. Ik kocht het Wezels Hofke van een Griek, maar heb dat doorverkocht aan een Turk en trok toen naar het buitenland. ’t Vervolg is dus een voortzetting van wat ik eerder in Wuustwezel deed met het Wezels Hofke.” De inrichting van de nieuwe zaak is zo opgesteld dat men een rustig plekje vindt om te eten maar dat men ook aan de toog een glas kan drinken. “Of men nu vlug wil binnen springen voor een snack of uitgebreid wil tafelen, alles kan hier.”

Tips om te Doen!