Café van ontmoetingscentrum zoekt nieuwe uitbaters

Paul Pauwels en An Belmans staan eind 2016 bij het ontmoetingscentrum van Kasterlee in opbouw. Ze stoppen met de uitbating van café De Pit. Foto: Paul Keyenberg

Café van ontmoetingscentrum zoekt nieuwe uitbaters

Print
Kasterlee -

Het lokaal bestuur van Kasterlee is op zoek naar nieuwe uitbaters voor café De Pit, het café van het nieuwe ontmoetingscentrum (OC) in Kasterlee. Op 15 april 2020 geven Paul Pauwels en An Belmans de fakkel door.

Paul Pauwels (50) en An Belmans (45) uit Kasterlee staan sinds begin mei 2017 achter de toog van De Pit, het cafégedeelte van het ontmoetingscentrum aan het Binnenpad in Kasterlee. Daarvoor hebben ze enkele maanden kunnen proefdraaien in het café van het toenmalige parochiecentrum in Kasterlee. Maar het koppel stopt na bijna drie jaar pintjes te hebben getapt in De Pit met de horecazaak.

“De huidige uitbaters hebben besloten hun professionele carrière een andere wending te geven. Vanaf 15 april 2020 geven zij de fakkel door”, luidt het bij de gemeente Kasterlee. Het lokaal bestuur gaat daarom op zoek naar nieuwe uitbaters met horecakriebels. De kandidaten moeten een visie hebben over de uitbreiding van het café naar een echte brasserie en het reilen en zeilen van Kasterlee wat kennen. “Veel verenigingen hebben al de weg gevonden naar café De Pit als uitvalsbasis voor hun activiteit of na vergaderingen in het OC. Ook na diverse activiteiten in OC Kasterlee vinden vele bezoekers de weg naar De Pit”, stelt het lokaal bestuur. Geïnteresseerden kunnen tot 31 januari hun kandidatuur indienen bij de technische dienst van de gemeente Kasterlee. Op woensdag 12 februari komt de jury bijeen en moeten de geselecteerde kandidaten hun inschrijving toelichten.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio