© Racing Mechelen

Racing Mechelen-boegbeeld Jef Verbruggen overleden

Voormalig Racing Mechelen-bestuurslid Jef Verbruggen is donderdag op 72-jarige leeftijd onverwacht overleden. De laatste jaren was Verbruggen secretaris van de jeugdafdeling van Racing, de club van zijn hart.

svds

Jef Verbruggen (72) was een Racing-supporter in hart en nieren en een zeer gekend figuur in het Oscar Van Kesbeeckstadion. Hij was onder andere jarenlang bestuurslid en leidde in het verleden ook de persconferenties met de trainers na iedere thuiswedstrijd. De laatste jaren was Verbruggen jeugdsecretaris. In die functie zette hij zich vooral in voor de jeugdafdeling van Racing. Hij was ook voorzitter van supportersclub Adegem.

“Het is met grote verslagenheid dat wij het onverwachte overlijden van Jef vernamen. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies. De Racingers zullen hem nooit vergeten”, klinkt het bij Racing Mechelen. Dat blijkt ook uit de reacties op de Facebookpagina van de club, waar ook supporters van andere clubs hun medeleven betuigen. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op donderdag 9 januari om 10u in de aula van de stedelijke begraafplaats in de Ziekebeemdenstraat 4 in Mechelen.

© Racing Mechelen

MEER OVER RC Mechelen

MEER VOETBALNIEUWS