© bfm

© bfm

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Twee gewonden bij zware klap op Aarschotsesteenweg

Op de Aarschotsesteenweg in Lier zijn donderdagnamiddag twee personen gewond geraakt bij een zware klap waarbij uiteindelijk een vijftal voertuigen betrokken was. Drie personen werden naar het ziekenhuis gebracht.

tdk

De 78-jarige bestuurster van een auto die onderweg was richting Lier, verloor enkele honderden meter voor het benzinestation Lukoil om een nog onbekende reden de controle over haar stuur en dwarste de rijbaan. Ze raakte een geparkeerde Mercedes lichtjes, maar een tegenligger kon haar niet meer ontwijken en reed op het voertuig in. Het was die bestuurster die gekneld zat en door de brandweer moest bevrijd worden. Een ander voertuig kon de aanrijding niet meer ontwijken en botste tegen één van de wagens. Ook een andere geparkeerde auto raakte nog bij de botsing betrokken.

Drie personen, een 78-jarige vrouw, een 25-jarige vrouw en een 58-jarige vrouw, werden door de hulpdiensten naar het ziekenhuis overgebracht, maar niemand verkeerde in levensgevaar. De politie sloot de Aarschotsesteenweg een dik uur af om de hulpdiensten en takeldienst hun werk te kunnen laten doen.

Verkeer dat naar Lier moest, moest terugdraaien en omrijden via de Berlaarsesteenweg. Ook het verkeer dat richting Heist-op-den-Berg moest, moest via die weg omrijden.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio