© Patrick Hattori

Politie onderschept snelheidsduivel met veel geld en geen rijbewijs

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft zondag een vijfentwintigjarige Mechelaar onderschept die zich verdacht gedroeg in de buurt een handelszaak op de Brusselsesteenweg. Hij had meer dan 5.000 euro op zak en is door de onderzoeksrechter aangehouden.

ldn

Zondagavond, kort voor 19 uur, kreeg een patrouille van de politie een auto in het vizier die tegen hoge snelheid op de parking van een handelszaak reed. De bestuurder kon aan de kant worden gezet. De twintiger had geen rijbewijs en ook geen identiteitspapieren op zak.

“De bestuurder reed met een huurauto en gaf aanvankelijk ook een valse naam en woonplaats op”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. De chauffeur werd voor verhoor overgebracht naar het politiekantoor en ter beschikking gesteld van het parket.

Bij een huiszoeking op het adres van de jongeman werden luxekledij, 23 gram cocaïne en meer dan 5.500 euro cash aangetroffen. Dat werd allemaal in beslag genomen. De wagen waarmee de jongeman reed, werd overgedragen aan de verhuurfirma.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio