© WAS

Bestuurder crasht op rotonde en was mogelijk onder invloed van lachgas

Een 22-jarige bestuurder was zondagnacht betrokken bij een ongeval in Wilrijk. Aan de rotonde van de Valaarstraat was de man gewoon rechtdoor gereden. Daarbij raakte zijn wagen zwaar beschadigd. Na het ongeval vond de politie een fles lachgas terug in de struiken.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 2.30 uur. Aan de Valaarstraat reed de bestuurder van een Renault Clio gewoon rechtdoor op de rotonde, over de begroeiing. Bij dat ongeval raakte de wagen zwaar beschadigd. De brokstukken lagen verspreid over de rijbaan, de wagen moest getakeld worden. De bestuurder, een 22-jarige man uit Wilrijk, voelde zich onwel en werd naar het Sint-Augustinusziekenhuis afgevoerd.

“Een getuige had gezien dat er naast de chauffeur nog twee passagiers in de wagen zaten en er na de aanrijding een fles lachgas in de struiken werd weggeworpen. De fles werd snel teruggevonden en er waren aanwijzingen dat ze recent werd gebruikt”, zo meldt de Antwerpse politie. Het rijbewijs van de bestuurder werd met onmiddellijke ingang voor 15 dagen ingetrokken.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio