Brokstukken vallen van brug over E313: lange files richting Antwerpen

Door een incident ter hoogte van parking Ranst is het donderdag lang aanschuiven op de E313 richting Antwerpen. Er vielen verschillende brokstukken van een brug over de snelweg, waardoor twee rijstroken versperd raakten. De brug is op dit moment afgesloten voor alle verkeer.

jtp

Het incident zorgt richting Antwerpen voor een lange file van voor de afrit Massenhoven. Verkeer over lange afstand vermijdt best de E313. Van Hasselt naar Gent rij je best over Brussel via de E314 en de E40.

Voor de industriezone rond de Nijverheidsstraat is de brug over de E313 een belangrijke schakel. Op de kruising van de Ternesselei met de Nijverheidsstraat en Van Tichelenlei wordt een nieuwe rotonde aangelegd, die pas in de tweede helft van maart zal klaar zijn. Nu de brug over de E313 afgesloten is, blijft de omleiding via de Uilenbaan en de Doornaardstraat als de enige route over.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws