Chiro Hallaar wil volksdansrecord vestigen

Chiro Hallaar en GodZijDrank mikken minstens op 224 gegadigden voor de recordpoging van zaterdag. Foto: rr

Chiro Hallaar wil volksdansrecord vestigen

Print
Heist-op-den-Berg -

Chiro Hallaar (Heist-op-den-Berg) en het dj-duo GodZijDrank doen zaterdag een gooi naar het record Bal in de straat dansen. “Die volksdans gaat al generaties mee bij jeugdverenigingen”, zeggen de initiatiefnemers. “Al wie wil helpen het record naar Heist te halen, is bij deze uitgenodigd.”

“Op kamp en tijdens onze zomerse barbecue wordt traditiegetrouw Bal in de straat gedanst”, vertelt Jolien Van den Bruel van Chiro Hallaar. “Al onze leden groeien er dus mee op. Toen we vernamen dat GodZijDrank het nummer in een nieuw jasje had gestoken, wilden we er meteen iets mee doen. We ontdekten dat er in Gierle al een record was. Dat willen we dus naar Heist halen.”

De Chiro mikt zaterdag op zeker 224 deelnemers. “De ideale locatie hebben we ook gevonden”, vult Bart Smolders van GodZijDrank aan. “Winterbar Moose ging ermee akkoord om de recordpoging te laten plaatsvinden tijdens hun populaire openlucht après-ski party.”

Het dansje is volgens de initiatiefnemers heel toegankelijk. Wie het wil aanleren, of wil opfrissen, vindt online instructies terug. “Stipt om 20.30u palmen we het kruispunt aan de voet van de berg in”, laten de organisatoren weten. “Aanmelden kan tussen 19 en 20.15u op het terras van Moose. Als we als Heistenaars ons beste beentje voor zetten, dan kan dit toch niet misgaan? Na afloop hebben we ook nog een appetijtelijke attentie voor de deelnemers. ”

www.facebook.com/winterbarmoose, Facebook: Chiro Hallaar

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio