camera closecorrect downfacebook mail nextprevshare twitter video

Wie wordt het nieuwe baasje van Samson?

Vandaag is het zover. Eindelijk komt Vlaanderen te weten wie het ‘extra’ baasje van Samson wordt, nu Gert Verhulst (51) de fakkel doorgeeft aan een opvolger. Tijdens de eerste van vele afscheidsshows wordt hij of zij voorgesteld. Wij wikken en wegen de kansen van de meest genoemde nieuwe Samson-sidekicks.

  DBA

(km)

Marie Verhulst

  Jan Van der Perre

Het gerucht gaat dat Gert zijn plaats naast Samson doorgeeft aan een van zijn kinderen. Dochter Marie (24) wordt in BV-kringen het meest getipt. Ze is afgestudeerd aan het Lemmensinstituut en kan zingen, dansen en acteren. Dat bewees ze al in verschillende Studio 100-shows en in de jeugdserie Ghost rockers, waarin ze de rol van Charlie vertolkte. Zelf wuift Marie het gerucht weg omdat ze “de verwachtingen niet zou kunnen inlossen”. Ze is wel regieassistente bij de afscheidsshows. 

Viktor Verhulst

  Frank Abbeloos / Isosport

Geeft Gert de fakkel door aan zijn zoon Viktor (25)? “Ik vrees dat het nieuwe baasje van Samson goed moet kunnen dansen”, torpedeerde Gert die mogelijkheid, daarmee verwijzend naar Viktors knullige prestaties in het programma Dancing with the stars. Viktor is wel megafan van Samson & Gert, kent het reilen en zeilen binnen Studio 100 en deed in Love island ervaring op als presentator. 

James Cooke

  

Showbizzbeest, dik met Gert Verhulst, publiekslieveling. James (35) lijkt een voor de hand liggende optie, maar hij heeft andere tv-projecten op stapel staan. Geen Samson voor hem – zegt ie zelf – maar hij weet wel wie in de voetsporen van Gert stapt. 

Niels Destadsbader

  

Ook een topkandidaat bij wie entertainen in het bloed kriebelt. Via de jeugdserie Amika zat hij al eens in de Studio 100-stal. Maar Niels (31) is nu vooral aan VTM gelinkt wat zijn tv-carrière betreft en als zanger is hij solo aan het pieken. Ontkent dat hij de nieuwe oppasser van Samson wordt. 

Jelle Cleymans

  carlo coppejans

Bevriend met Gert Verhulst, bakken ervaring als zanger, acteur, presentator en liedjesschrijver. Brak door in de jeugdreeks Spring (van Studio 100), speelde in musicals, en had ook een rol in Thuis. Een heel geschikte kandidaat, maar met zijn 34 lentes misschien net een tikje te oud? 

Jonas Van Geel

  carlo coppejans

Zijn naam duikt af en toe op en duizendpoot Van Geel (35) past net als zijn copain Cleymans in het profiel, maar wellicht is hij ook net iets te oud?

Dorian Liveyns

  Joris Herregods

Is James Cooke zo goed op de hoogte omdat zijn eigen partner Dorian Liveyns (26) de opvolger van Gert is? Dorian volgde een musicalopleiding in Tilburg en heeft ervaring in verschillende producties, ook bij Studio 100. Zo dook hij al op in Prinsessia, Ghost rockers, Nachtwacht en K3 love cruise.

Aangeboden door onze partners