Man met rijverbod kruipt dronken achter het stuur

Themabeeld.

Man met rijverbod kruipt dronken achter het stuur

Print
Antwerpen -

Een 52-jarige man werd deze week aan de kant gezet door de politie omdat hij twee geparkeerde wagens had aangereden. De brokkenpiloot legde een positieve ademtest af, en bleek een rijverbod achter zijn naam te hebben.

De eigenaar van één van de beschadigde wagens, die in de Abdijstraat geparkeerd stond, contacteerde de politie. Een patrouille die toevallig in de buurt was, werd door omstaanders aangesproken en kon de bewuste bestuurder aan de kant zetten. In de buurt van de Abdijstraat werd nog een tweede beschadigde, geparkeerde wagen aangetroffen.

De 52-jarige man legde een positieve ademtest af. Bovendien was de keuring van zijn wagen niet meer geldig en had hij geen rijbewijs op zak. Dat bleek niet toevallig, want de man had blijkbaar nog een rijverbod tot 2021 openstaan. Zijn wagen kreeg dan ook een wielklem. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor dronken rijden en vluchtmisdrijf.

De reden was eenvoudig, de man had een rijverbod tot 2021(!) openstaan. Zijn voertuig kreeg een wielklem. De bestuurder zal zich moeten verantwoorden voor dronken rijden en vluchtmisdrijf.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio