© Donuttello

Donuttello opent nu ook pop-up in Lier

De donutzaak Donuttello, met onder andere vestigingen in Antwerpen en Mechelen, opent vrijdag een pop-up in de Eikelstraat in Lier.

bepr

“We trekken verder met ons concept Donuttello on Tour. We willen in 2020 zeker het dubbele van het aantal winkels openen dat we het laatste jaar geopend hebben. Na enkele centrumsteden hebben we geëxperimenteerd met een pop-up in Heist-op-den-Berg, omdat we daar wel potentieel in zagen. Deze pop-up in de Bergstraat heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was een ongelooflijk succes, wat ons uiteraard positieve moed geeft om dit verhaal verder te zetten”, zegt medezaakvoerder Laurence Daems.

“Lier was een logische volgende keuze. We kennen de stad heel goed, onze oma heeft er jaren café Sint-Gummarus gehad. Het was even zoeken naar de geschikte locatie, maar die hebben we nu gevonden in de Eikelstraat nummer 4, vlak aan de Grote Markt. Daar openen we deze pop-up de komende twee maanden. We bieden hier ons volledige assortiment aan, met meer dan 25 smaken. Na Lier stoppen we zeker niet, we hebben heel veel interessante locaties op het oog, zoals Herentals, Genk, Turnhout, Kortrijk, Gent en Brugge.”

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio