WinterWakker en Mariefonds brengen mensen samen

Print

Video: Marc Wouters

Ekeren -

WinterWakker kwam zaterdag omwille van het gure weer traag opgang. Er waren voldoende attracties, binnen en buiten, om het zelfs bij een winters weertje gezellig te houden. In het Veltwijckpark verzorgden de lokale verenigingen spijs en drank en trokken de steltenloopsters ‘sterren van het Noord’ samen met de Walliser Zwartneusschapen en de Clan Hay Pipe Band Ekeren de aandacht.

Dé attractie was Teatro Metamorfoso met een wondermooi theater- en circusprogramma. Zondag organiseerde de vzw ‘We Love Marie’ een kerstmarkt op het Van de Weyngaertplein in Mariaburg. Het Mariefonds staat voor doeltreffende hulp aan langdurige zieke kinderen.

De overdekte kerstmarkt op het Van de Weyngaertplein stond dan weer volledig in het teken van het kind. Er was een optreden van het kinderkoor van de openluchtschool Sint-Ludgardis uit Brasschaat. De Kerstman kwam op bezoek en hij zorgde voor een cadeautje. Terwijl de ouders genoten van een gezellig onderonsje konden de kinderen onder begeleiding deelnemen aan een workshop.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio