GAS-boete voor vuurwerk in de Vuurwerkstraat

Het wijkteam Junostraat van de Antwerpse politie hield vrijdag een controle in het kader van het wijkactieplan. Daarbij werden verschillende personen op de vingers getikt. In de Vuurwerkstraat schreef de politie een GAS-boete uit voor iemand die… in het bezit van vuurwerk was.

jtp

Verder kregen ook heel wat foutparkeerders een GAS-boete. “Twee omdat ze voor de garage stonden, twee omdat ze op de verhoogde berm geparkeerd stonden, een andere bestuurder omdat zijn auto op het voetpad stond en nog een laatste omdat zijn voertuig op een gearceerde zone stond”, zo somt de Antwerpse politie op.

Drie bestuurders die hun toeter herhaaldelijk lieten klinken, kregen daar een onmiddellijke inning voor. Net als iemand die over de pechstrook reed, iemand die geen brandblusser aan boord had en een bestuurder van wie de keuring van het voertuig vervallen was.

Eén bestuurder kreeg een pv omdat hij veel te snel reed, zijn richtingaanwijzers niet gebruikte en omdat hij geen voorrang verleende. De bestuurder had ook geen identiteitskaart of rijbewijs op zak. “Verder werden ook nog vier andere processen-verbaal opgesteld voor het bezit van drugs en het niet naleven van opgelegde voorwaarden”, aldus de politie.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio