© AP

1 / 2

Belangrijk doelpunt levert Timothy Castagne plaatsje op in Champions League-team van de Week

Eén Belg is opgenomen in het Team van de Week van de Champions League, maar deze keer is dat niet één van onze wereldsterren als Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois of Eden Hazard. Deze keer staat echter Rode Duivel Timothy Castagne te blinken in het prestigieuze Fantasy-elftal van de week.

rahe, belga

LEES OOK (N+). Atalanta, het lelijke eendje in de achtste finales van de Champions League

De 24-jarige rechterflankverdediger van Atalanta opende woensdagavond de score op het veld van de Oekraïense kampioen Shakhtar Donetsk. De Italianen wonnen uiteindelijk met 0-3 en plaatsten zich zo voor de achtste finales van het kampioenenbal, wat voor dolle taferelen zorgde bij de fans. Hoewel de spelers pas om drie uur vannacht aankwamen, werden Castagne en Co. opgewacht en feestelijk onthaald:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Castagne vormt in het Team van de Week een achterhoede met linksachter Alejandro Grimaldo (Benfica), teamgenoot Robin Gosens en Felipe (Atletico Madrid). Alisson Becker (Liverpool) verdedigt het doel. De driehoek op het middenveld bestaat uit Phil Foden (Manchester City), Joao Felix (Atletico Madrid) en Pizzi (Benfica). Voorin draven Kylian Mbappé (PSG), Arkadiusz Milik (Napoli) en Gabriel Jesus (Manchester City) op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER UEFA Champions League

Meer sportnieuws