Mieke Vervecken schrijft boek over macrobiotisch en veganistisch koken: “Zelfs verstokte vleeseters smullen van mijn gerechten”

Mieke Vervecken-Pieters had het direct druk met signeren van Het nieuwe kookboek, voor een macro-vegan levensstijl. Ze werkte twee jaar aan haar boek. Foto: kma

Mieke Vervecken schrijft boek over macrobiotisch en veganistisch koken: “Zelfs verstokte vleeseters smullen van mijn gerechten”

Malle -

Wil u klimaatneutraal koken met de eindejaarsfeesten? Dan is Het nieuwe kookboek van Mieke Pieters-Vervecken van De Natuurlijke Kookschool uit Westmalle een aanrader. Het is de bijbel voor een macro-vegan levensstijl.

Mieke Vervecken is niet de eerste de beste. De moeder van zes kinderen en vier kleinkinderen, Germaniste en filosofe van opleiding, studeerde in Antwerpen, Londen, Zwitserland, de Verenigde Staten en ...

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!