Dealer verkoopt drugs vanuit zijn woning

Foto: Hans Lucas

Dealer verkoopt drugs vanuit zijn woning

Print
Kiel -

De Antwerpse politie kon maandag een dealer oppakken in de De Bossschaertstraat. De 47-jarige verkocht vanuit zijn woning drugs zoals heroïne en cocaïne.

Het wijkondersteuningsteam kreeg lucht van de dealer en deed maandagavond nazicht in de De Bosschaertstraat. “Verschillende personen klopten er op het raam om daarna heel kort binnen en buiten te gaan”, klinkt het bij de Antwerpse politie.

Toen er rond 17.20 uur opnieuw iemand aanklopte, ging de politie over tot controle. De vermoedelijke afnemer gaf meteen toe dat hij net heroïne had gekocht, waarna de politie overging tot een huiszoeking heterdaad.

“Naast de verkoper werd binnen ook een klant aangetroffen. De verdachte probeerde zijn mobiele telefoon nog te manipuleren, maar dat konden de inspecteurs verhinderen”, aldus de politie.

In de woning werden vier verpakkingen met heroïne en twee met cocaïne in gevonden. De drugs werden in beslag genomen, net zoals een precisieweegschaal, verschillende mobiele telefoons en een som geld.

“De verdachte en de aanwezige koper verblijven illegaal in ons land. De twee werden meegenomen naar het cellencomplex. De verdachte van 47 jaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio