© ISOPIX

Beyoncé openhartig over extra kilo’s en miskramen

Wie de Beyoncé (38) van nu vergelijkt met die van enkele jaren geleden kan er niet omheen dat ze tegenwoordig een maatje meer heeft, maar zelf geeft de popster daar blijkbaar niets om. Dat zegt ze in een interview in Elle. Ze vertelt er verder ook dat ze meerdere miskramen heeft gehad.

flb

Het is een openhartige Beyoncé die in de Britse editie van Elle aan het woord komt. Zo heeft ze het onder meer over het feit dat ze de laatste jaren flink is aangekomen en over de miskramen die ze heeft gehad. Vandaag is de popster mama van Blue Ivy (7) en de tweeling Rumi en Sir (2) en het is vooral sinds de bevalling van die laatste dat de kilo’s er niet meer afwillen, maar daar trekt ze zich maar weinig van aan.

“Als iemand me vijftien jaar geleden had gezegd dat mijn lichaam zoveel transformaties zou doormaken en ik me daardoor veel vrouwelijker en zekerder over mijn rondingen zou voelen, dan zou ik dat niet geloofd hebben. Geen ene moer ergens om geven is de meest bevrijdende gedachte. Vooral als je weet dat echte schoonheid niet iets is wat je kan zien. Ik zou graag willen dat mensen meer focussen op de schoonheid binnenin zichzelf”, vertelt ze.

Sterker

Beyoncé praatte in de documentaire ‘Life is but a dream’ in 2013 al over het miskraam dat ze kreeg voor Blue Ivy werd geboren, maar nu blijkt dat ze er ook enkele had voor de tweeling ter wereld kwam. “Het heeft pijn gedaan, maar me uiteindelijk ook sterker gemaakt. Ik kijk nu anders naar succes. Nummer een staan in de hitlijsten is voor mij niet meer het belangrijkst”, zegt ze. “Het hebben van meerdere miskramen heeft me geleerd dat ik eerst over mezelf moest moederen, voordat ik een moeder voor iemand anders kan zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Beyoncé en Jay-Z ontmoeten Meghan Markle en prins Harry

NIET TE MISSEN