© Shutterstock

Moeder deelt geniaal trucje om je kind te sussen tijdens het winkelen

Winkelen met je kind in deze tijd van het jaar, als er werkelijk overal cadeautjes uitgestald staan, kan hels zijn. Om te voorkomen dat zoon- of dochterlief naar speelgoed graait en het spontaan in de kar gooit, bedacht een Amerikaanse moeder een praktische tip, die gretig wordt gedeeld.

vwh

De Amerikaanse mama Kristina Watts kan ervan meespreken: de aandacht van haar dochter valt tijdens het winkelen wel vaker op een stuk speelgoed, dat ze niet mee naar huis mag nemen. Het gevolg? Traantjes, gezaag en soms een woedeaanval.

Om deze drie nefaste effecten te voorkomen, heeft Watts iets bedacht. Als bepaald speelgoed in het oog springt van haar dochter, mag het meisje ermee poseren. Alleen als ze het speelgoed écht heel graag wil. De moeder maakt dan een foto en zegt dat ze die zal doorsturen naar de Kerstman, zodat hij weet wat hij moet brengen.

Het resultaat: het winkelen gaat vlot - op een paar keer stoppen om foto’s maken na. De vrouw uit Washington deelde haar tip en enkele beelden van haar dochter met speelgoed drie weken geleden op Facebook. Sindsdien is de hack al meer dan 54.000 keer gedeeld.

NIET TE MISSEN