© Tommy Maes

Zilvermeer maakt zich weer op voor Wintersfeer

Het Zilvermeer in Mol staat vrijdagavond opnieuw in het teken van Wintersfeer op het Zilvermeer. Tijdens de sfeervol verlichte winterwandeling op het domein kunnen bezoekers onderweg allerlei licht- en vuuracts bewonderen.

Tommy Maes

Wintersfeer op het Zilvermeer is een feeërieke winterwandeling die je meeneemt langs de mooiste plekjes van het Provinciaal Recreatiedomein. De wandelaars volgen een parcours dat wordt opgeluisterd door sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen. Onderweg ontdekken bezoekers dromerige taferelen, mysterieuze figuren, vuurshows en livemuziek. Zo tovert Tobo de Vuurelf vlammen tevoorschijn, proberen twee dolle vuurspuwers hun ‘turbostoof’ aan te steken en duikt er zelfs een slapende draak op. Als afsluiter van de avond is er nog een spectaculaire licht- en watershow die wordt begeleid met muziek.

De wandeling zelf komt uit op het strand. Het eindpunt van de wandeling is ook rechtstreeks bereikbaar via een verkorte route vlakbij de ingang. Wie de hele wandelroute wil volgen, kan best tijdig aan de wandeling beginnen. Warme kleding en stevig schoeisel zijn ook aan te raden. De wandeling is ook beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Net als vorig jaar vraagt het Zilvermeer wel aan bezoekers om vooraf een e-ticket te bestellen. Tickets kosten 6 euro per persoon. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen, maar ook voor hen moet een online ticket aangevraagd worden. Tickets zijn te bestellen via de website. Wintersfeer op het Zilvermeer vindt vrijdag plaats van 18 tot 23u.

www.zilvermeer.be

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Tips om te Doen!