Vuurmeesters brengen spektakel op Arenaplein tijdens Deurne Wintert

Vuurspektakel ‘Fiammifero’

Vuurmeesters brengen spektakel op Arenaplein tijdens Deurne Wintert

Print
Deurne -

Op het Arenaplein in Deurne vindt op zaterdag 7 december ‘Deurne Wintert’ plaats. Het wordt een winterhappening boordevol vuur, theater, muziek en vertellingen.

Naar jaarlijkse gewoonte pakt het district Deurne ook dit jaar uit met een heus winterspektakel: ‘Deurne Wintert’. De vuurmeesters zijn opnieuw van de partij, maar daarnaast zijn er tal van andere activiteiten. Zo brengt straattheater ‘The Puffin’ Pipers’ een absurde act van twee Schotten met een heel bijzondere doedelzak, namelijk een bladblazer.

Straattheater Octaaph speelt met een levensgroot vogelskelet dat niet kan vliegen. Ron Jaluai laat zien wat je allemaal met zeepbellen kan doen en op de Lancelotmolen worden kinderen omgetoverd tot ridders en prinsessen op een theatrale paardenmolen. DJ Frietmachine, de meest swingende aardappel-installatie die er bestaat, is ook van de partij. Geert Beullens en Frederik Huys zorgen met ‘Scrooge’, dan weer voor een gierige kerstvertelling in bibliotheek Arena. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire vuurshow ‘Fiammifero’ om 18.30u.

Voorafgaand aan de festiviteiten op het Arenaplein kunnen kinderen om 11u al in bibliotheek Arena terecht voor de vertelling ‘Dank je Wel’. Om 14.30u is er de lezing van auteur Kris Van Steenberge.

Deurne Wintert, zaterdag 7 december van 16 tot 22u op het Arenaplein in Deurne. De toegang is gratis. www.ccdeurne.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio