© kma

Okra stopt met container voor oud papier op Molenheide omdat opbrengst te klein is

Okra Pulderbos zamelt jarenlang oud papier en karton in op de Molenheide 17. Iedereen kon zijn oud papier in de container komen kieperen of zijn karton platstampen in de schuur. Maar de vereniging stopt er nu mee.

kma

De papiercontainer op de Molenheide, aan de boerderij van Lenaerts, was een win-win voor iedereen. Okra verdiende er een centje mee bij, en voor de inwoners van Pulderbos was het gemakkelijk om niet naar het containerpark te moeten rijden.

De voorbije weken was de container al tijdens de weekends afgesloten. Nu heeft Okra bekendgemaakt om de inzameling helemaal stop te zetten. Zowel voor de aannemer die de container kwam plaatsen als voor Okra is het niet lucratief meer. De prijzen voor oud papier zijn helemaal ingestort.

Veel inwoners reageren ontgoocheld, omdat het echt gemakkelijk was. Maar tegelijkertijd komen er toch ook bedankingen voor Okra en de familie Lenaerts dat ze het zo veel jaren gedaan hebben.

Eerder dit jaar sloot ook al de bankautomaat op de Molenheide in Pulderbos. Die wordt ook nog steeds gemist in het dorp.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio