© Photo News

Antwerp verkocht al 11.000 tickets voor bekermatch, Genkse spits haakt geblesseerd af

De Bosuil loopt aardig vol voor de Croky Cup. Antwerp verkocht maandagnamiddag al 11.000 tickets voor de bekermatch van dinsdagavond tegen Racing Genk. Vandaag (maandag) sluit de verkoop overigens.

De Great Old gaat dinsdag in eigen huis op zoek naar zijn eerste kwartfinale sinds het seizoen 2006/07, toen het in die kwartfinale strandde tegen Standard.

Tegenstander Genk maakte ondertussen haar selectie bekend. Eén ding is al zeker: Hoedt en co moeten geen schrik hebben van Paul Onuachu. De lange Nigeriaanse spits van de Limburgers heeft nog last van de schouder na een botsing tijdens Genk - Sint-Truiden afgelopen weekend. Hij zal er dus niet bij zijn.

17-jarige doelman

Opvallend: bij Genk zal de 17-jarige doelman Maarten Vandevoordt in doel de plaats innemen van Gaëtan Coucke. “Maarten speelt in de beker, dat was zo al het geval in de vorige ronde in Ronse”, aldus Genk-trainer Hannes Wolf. “Wij hebben het volste vertrouwen in hem, daarom speelt hij ook op Antwerp.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws