Gert Verhulst (51) maakt balans op van zijn leven: “Voor mij geen escapades meer”

“Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer.” Aan het woord is Gert Verhulst (51) in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf. Nu de feestdagen naderen, maakt hij de balans op van zijn soms onstuimige leven.

nadb

Stille wateren hebben diepe gronden… Dat heeft altijd gegolden voor Gert Verhulst (51). De op het oog zo brave omroeper van de toenmalige BRT uit de jaren tachtig ontwikkelde zich met zijn Studio 100 tot een succesvolle entertainmentondernemer, maar had daarnaast een boeiend privéleven.

Zijn eerste grote succes: de samenwerking met een pratende hond in Samson & Gert. Daaraan komt de komende weken een eind. Met het naderende afscheid van Samson wacht hem een hectische tijd, want Gert laat Samson nog één keer uit: vanaf 21 december toeren de twee tot april 2020 nog een keer langs alle theaters. En de belangstelling van het publiek is enorm.

Op de rem

Maar, zo vertelt Gert Verhulst zelf aan De Telegraaf, privé heeft hij flink op de rem getrapt. Hij verlangt meer dan ooit naar de feestdagen om in alle rust samen met zijn gezin te genieten. Van de womanizer is niet veel meer over, getuige zijn uitspraak: “Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer.”

Gert, die na een relatie van ruim tien jaar afgelopen mei is getrouwd met Ellen Callebout (41), vertelt dat hij zich prettig, maar vooral gelukkiger dan ooit voelt. Over zijn liefdesrelaties met K3-zangeressen Karen Damen (45) en Josje Huisman (33) is hij altijd open geweest.

Hij viel tijdens zijn relatie met Ellen als een blok voor de Nederlandse Josje. Het kortstondige uitstapje leidde bijna tot een definitieve breuk met Ellen. Die bleek, na verloop van tijd, echter opvallend vergevingsgezind en dit jaar luidden dus alsnog de huwelijksklokken voor de twee.

“Ik ben nu gelukkig en dat wil ik zo houden”, zegt Verhulst. “Het verleden ligt achter mij. (...) Voor mij geen andere vrouwen meer in mijn leven.”

Lees hier volledige interview met Gert Verhulst in De Telegraaf hier.

Bekijk ook:

Gert Verhulst krijgt beker bier naar hoofd gegooid tijdens optreden Gentse Feesten, en hij reageert meteen

Samson & Gert zingen ‘Het Laatste Liedje”

Nu in het nieuws