Minderjarige dealers opgepakt in feestzaal op het Kiel

Er werd een aanzienlijke hoeveelheid drugs in beslag genomen, net als cash geld en telefoons. Foto: Politiezone Antwerpen

Minderjarige dealers opgepakt in feestzaal op het Kiel

Print
Kiel -

Bij een controle door de Antwerpse politie in de feestzaal Zappa, aan de August Leyweg op het Kiel, zijn vrijdagnacht drie minderjarige dealers opgepakt. Ze worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

De controle kwam er na klachten over drugsoverlast. “Tijdens het evenement werden acht druggebruikers betrapt, zij kregen meteen een minnelijke schikking voorgeschoteld”, zegt de Antwerpse politie.

Drie minderjarigen werden betrapt op het verkopen van drugs. Bij huiszoekingen op hun adres werden in totaal 701 xtc-pillen, 7 gram cannabis, 35 gram ketamine, 39 gram MDMA en 13 gram speed aangetroffen. Er werden ook drie gsm’s in beslag genomen en 385 euro cash. De drie worden voorgeleid bij de jeugdrechter.

Het is niet de eerste keer dat in de bewuste feestzaal drugs worden gevonden. Begin dit jaar werd er nog een housefuif stilgelegd omdat verschillende aanwezigen openlijk drugs gebruikten. De politie greep toen in uit vrees voor ongelukken ten gevolge van de vele drugs.

Minderjarige dealers opgepakt in feestzaal op het Kiel
Foto: Politiezone Antwerpen
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio