Sint en Pieten komen per boot aan

De Zwarte Pieten zijn er klaar voor. Foto: Jan BOEY

Sint en Pieten komen per boot aan

Print
Willebroek -

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen op zaterdag 30 november per boot via het Zeekanaal naar de Groenelaan in Willebroek. Van 11 tot 15.30u kunt u op de boot de Sint in zijn ‘paleis’ bezoeken.

Net als vorig jaar meert de Sint met zijn gevolg aan ter hoogte van de spoorwegbrug in de Groenelaan. Vzw de Vlinder zorgt voor animatie voor alle kinderen. Aanwezigen krijgt bovendien een origineel aandenken. Terwijl u op de Sint wacht of aanschuift om de Sint te bezoeken, kunt u in een warme tent genieten van croque-monsieurs en/of een heerlijke pannenkoek met warme chocolademelk of thee, soep, enzovoort.

“Nog voor de aankomst van de Sint zijn een aantal zwarte pieten in het centrum actief op gekke fietsen. Ze zorgen nadien de hele dag voor animatie: muziek, dans, knutselen, tekeningen maken en kinderspelletjes begeleiden”, legt Kenneth Rumens van de organiserende vzw De Vlinder uit. Deze vzw zet zich het hele jaar in voor kansarme kinderen en doen allerlei acties om geld in het laatje te brengen. Wie voor 1 december een kerstboom bestelt voor 40 euro, krijgt die thuis geleverd op 8 december met de garantie dat hij die dag pas is verpot. De vzw De Vlinder is ook actief op de kerstmarkt.

info@vzwdevlinder.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio