© JAA

SHOTS zingen op eerste supportersfeest G-sport Vlaanderen

Om haar community van supporters en ambassadeurs te verbinden én te bedanken organiseert G-sport Vlaanderen, met zetel in Brasschaat, vrijdag 29 november een feestelijke avond met benefietconcert in Merksem.

jaa

De campagne Supporters voor G-sporters werd gelanceerd om het taboe rond G-sport te doorbreken. Het is de community van alle mensen en bedrijven die de G-sport op de één of andere manier steunen, financieel of op een andere manier. Inmiddels hebben zich meer dan 33.000 personen geregistreerd als supporter.

“Ons eerste supportersfeest staat open voor al wie de G-sport een warm hart toedraagt”, aldus woordvoerder Yolanda Monna. “We beginnen eraan om 19u in zaal De Volkslust in Merksem. We zijn heel blij dat Guillaume Van der Stighelen komt zingen. Dit keer doet hij dat niet met De Grungblavers, maar met zijn coverband SHOTS. Daarnaast hebben we een optreden van de Special Dancers van Syrah en zorgt een dj voor de nodige animatie.”

De opbrengst van de avond gaat naar de 39 crowdfundingprojecten die G-sport Vlaanderen steunt. Het enige doel: sporters met een beperking zich thuis laten voelen in hun sportclub, instelling, school of vereniging.

www.supportersvoorgsporters.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio