© rr

Gemeente Zandhoven organiseert weer Warmste Sportweek

Voor het derde jaar op rij organiseert de gemeente Zandhoven de ‘Warmste sportweek’ in het kader van Music for life.

Kristin Matthyssen

De opbrengst van al dat sportief geweld in de week van 14 tot 22 december gaat helemaal naar het goede doel. Na het succes van vorig jaar met tal van activiteiten, meer dan duizend sporters en een opbrengst van 7.500 euro, heeft de sportdienst samen met het team van Het Veld opnieuw een gevarieerd programma samengesteld.

Gedurende de hele week kunnen teams - dames, heren en gemengd - deelnemen aan het padeltornooi. Daarnaast kan men op zondag tot rust komen tijdens de initiatie yoga en op dinsdag kunnen alle 50-plussers deelnemen aan een badmintontornooi. Op woensdag kunnen de kinderen los gaan tijdens de binnenspeeldag en het wekelijkse fit-uurtje staat dan volledig in het teken van het goede doel. Op zaterdag kan je deelnemen aan de ‘Zandhoven Trail for life’, een unieke loop- of wandeltocht van 6 of 12 km door Zandhoven en dwars door Zandhovense gebouwen.

Joris Geens, schepen voor Sport (CD&V), belooft dat er weer verrassende gebouwen in de trail zullen opduiken. Ter vervanging van de blacklightsportdag is er op vrijdag Family fun for life, een soort spel zonder grenzen met buren, familie of vrienden. De opbrengst gaat naar Colombia Solidariteit en De Zandschakel.

Inschrijven is voor sommige activiteiten verplicht en kan bij de dienst Sport & Jeugd via 03-410 16 65 of sport@zandhoven.be.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio