© Jimmy Choo

Stofdoekjes voor aan je voeten? Dat is dan 600 euro

De Chinees-Maleisische schoenenontwerper Jimmy Choo heeft opvallende pantoffels in zijn huidige collectie. Het gaat om groene ballerina’s, die iets weg hebben van microvezeldoekjes. Alleen ligt de prijs met 600 euro per paar net iets hoger.

vwh

De zogenoemde ‘Merlin Flats’ zijn gemaakt van schapenwol die grasgroen werd geverfd en hebben een simpel Ballerina-ontwerp. De zool uit rubber is subtiel en zelfs bijna onzichtbaar. Door dit design worden de schoenen op sociale media vergeleken met microvezeldoekjes, die vaak worden gebruikt om het stof in huis mee af te nemen, en een afstoffer met handvat.

“Jimmy Choo is één van mijn favoriete schoenmerken, maar ik loop liever niet rond met stofdoeken aan mijn voeten”, laat een twitteraar weten. Een groot verschil met stofdoeken is de prijs. Microvezeldoekjes koop je voor minder dan twee euro, deze schoentjes kosten je 595 euro. Toch blijken de opvallende slippers in de smaak te vallen. Ze zijn al in bijna elke maat uitverkocht. De Amerikaanse actrice Brie Larson loopt er thuis zelf mee rond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN