Nieuwe snackbar naast Sint-Romboutstoren serveert toepasselijke ‘torenburger’

Anouar Regragui combineert de snackbar met een voltijdse job bij Pringles. Foto: Joris Herregods

Nieuwe snackbar naast Sint-Romboutstoren serveert toepasselijke ‘torenburger’

Print
Mechelen -

Volgend jaar viert Mechelen de Sint-Romboutstoren en in de schaduw van die toren is met Fast2Go een nieuwe snackbar geopend. Op de kaart staat dan ook toepasselijk een Tower Meat Burger.

Met een prijs van 13 euro is de torenburger meteen het duurste gerecht op de kaart, voor de Fast2Go-burger die 11 euro kost. Maar u krijgt er wel een flinke hap voor in de plaats, met minstens drie lagen vlees. “Net als het logo is deze hamburger een knipoog naar onze overbuur, de Sint-Romboutstoren”, zegt Anouar Regragui (27). Samen met Mohamed Benazza (48) heeft hij de zaak Onder den Toren recent geopend.

Regragui werkte voordien in een snackbar in Bornem, tot hij door zijn huwelijk naar de Dijlestad verhuisde. “Ik merkte dat er in Mechelen iets ontbrak. Een plek waar jonge gezinnen met kinderen rustig iets kunnen eten dat halal is. Maar voor alle duidelijkheid: iedereen is hier welkom”, vertelt hij. De twintiger combineert de snackbar met een voltijdse job in een ploegensysteem in de Pringles-fabriek in Mechelen-Zuid.

In Fast2Go biedt hij klanten naast hamburgers broodjes, taco’s, panini’s, hotdogs en pasta’s aan. Er zijn ook gerechten voor kinderen. De prijzen voor een snack variëren van 4 tot 9 euro. Fast2Go is van dinsdag tot en met vrijdag open van 11.30 tot 14u en van 16 tot 22u, op zaterdag vanaf 11u en op zondag van 15 tot 21u.

https://www.facebook.com/fast2go.mechelen

Tips om te Doen!