© Getty Images

LeBron James loodst Lakers met historische statistieken naar winst met Venus Williams als cheerleader

De LA Lakers hebben in de NBA de volle buit veroverd tegen Oklahoma. Onder impuls van een andermaal bedrijvige LeBron James haalden de Lakers het met 112-107. En Venus Williams zag dat het goed was. De 39-jarige tennisvedette liet zich verleiden tot een optreden als cheerleader van de Lakers.

Guy Van Den Langenbergh

Anthony Davis blonk bij het team uit Los Angeles uit met 34 punten, maar LeBron James stal andermaal de show. De 34-jarige Amerikaan was goed voor zijn vijfde triple double van het seizoen (25 punten, 11 rebounds en 10 assists). Hij is de eerste speler ooit die tegen elk NBA-team driemaal dubbele cijfers haalt. Voor Oklahoma volstonden de 31 punten van Dennis Schröder niet. De Lakers staan in het westen met twaalf zeges tegen twee nederlagen aan kop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De rust van het duel werd opgefleurd door een dansoptreden van de cheerleaders, die voor de gelegenheid het gezelschap kregen van enkele sterren. Daarbij ook tennisvedette Venus Williams, die zich duidelijk in haar sas voelde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Carmelo Anthony verloor met Portland na zijn transfer meteen bij New Orleans (115-104). Jrue Holiday blonk in het winnende kamp uit met 22 punten. Golden State veroverde voorts de volle buit tegen Memphis (114-95), terwijl Sacramento het met 120-116 haalde tegen Phoenix.

© AP

Meer sportnieuws