© Google Street View

Hardnekkige foutparkeerder ziet auto getakeld worden in Antwerpse binnenstad

Een hardnekkige foutparkeerder mag zijn auto gaan ophalen bij de takeldienst. Zijn auto werd dinsdag weggesleept in de binnenstad na een resem parkeerovertredingen. Pas als hij zijn rekening betaald heeft en zijn auto heeft laten keuren, mag hij terug de baan op.

dvd

Het verkeersondersteuningsteam van de regio West merkte dinsdag een foutparkeerder op in de Orgelstraat, naast de Bourlaschouwburg. “Dat is een voetgangerszone met een parkeerverbod”, zegt de Antwerpse politie.

Volgens de politie was het niet de eerste keer dat de eigenaar daar werd betrapt op foutparkeren. “Bovendien was zijn keuring al een hele poos verlopen”, klinkt het. “Onze mensen vernamen van de parkeerwachters van de stad Antwerpen dat het voertuig bovendien ook al een hele stapel parkeerboetes had verzameld. Reden genoeg om het voertuig te takelen.”

De eigenaar zal eerst zijn keuring en zijn achterstallige rekening in orde moeten brengen voor hij terug de baan op kan. Tijdens diezelfde actie werd ook nog een onverzekerd voertuig in beslag genomen.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio