© Kenzo De Bruyn

Studio Me opent pop-up winkeltje in binnenstad met Belgische verzorgingsproducten

Met de eindejaarsperiode in aantocht heeft Studio Me een pop-up winkeltje geopend in hartje Mechelen. Shoppers vinden er een gamma van 100% Belgische en natuurlijke verzorgingsproducten. Als het concept aanslaat, komt er mogelijk permanent een zaak in de binnenstad.

Sven Van Haezendonck

Ruim een jaar geleden opende Marieke Vrancken (36) een nieuwe zaak aan de Landweg, net buiten het centrum. “Om de shoppende Mechelaars te bedienen, proberen we tijdelijk een stekje in het hartje van de stad uit”, zegt ze. In Studio Me combineert ze een aanbod van schoonheid en gezondheid op één locatie.

© Kenzo De Bruyn

Met Studio Me City komt daar tot eind maart een pop-up winkeltje bij. Dat is gevestigd in het charmante pand van de vroegere kinderschoenenwinkel Junior aan de Steenweg. Klanten vinden er verzorgingsproducten zoals crèmes voor het gelaat, deodorants en parfums, maar ook douchegels, shampoos en zelfs tandpasta’s.

“Het zijn praktisch allemaal puur Belgische en/of natuurlijke producten. Aan de Landweg zitten we super goed, maar wij hebben er geen passage. Die hebben we hier wel, waar wij veel potentieel in zien. Bovendien is het een extra service naar onze klanten toe. Als ze in de stad aan het winkelen zijn, kunnen ze hier snel even binnenspringen om een productje te kopen. Binnenkort komen er ook nog setjes bij die je met de feestdagen aan iemand cadeau kan doen”, vertelt Marie-Sofie Gyselen (39). Studio Me City is woensdag en vrijdag geopend van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 18u.

www.studiome.be

MEER OVER Net Open

Tips om te Doen!