© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Politie Brasschaat onderschept twee leveringen van drugs

De politie van Brasschaat heeft de voorbije dagen twee drugsleveringen kunnen onderscheppen. Donderdagnacht werd tijdens een controle twee kilo ketamine in een auto gevonden, zondag ging het om xtc-pillen en marihuana.

dvd

Afgelopen zondag werd een Nederlandse auto met drie inzittenden gecontroleerd op de park and ride aan de Sint-Jobsesteenweg. “De bestuurder was onder invloed van drank en drugs en er werden xtc-pillen, marihuana en een verboden wapen in beslag genomen. De drie verdachten werden gearresteerd”, zegt Tina Bruggeman van de politie van Brasschaat.

Eerder deze week, in de nacht van donderdag op vrijdag, werd ook al een voertuig gecontroleerd dat de aandacht van een interventieploeg trok. De bestuurder reed zeer langzaam op de Sint-Jobsesteenweg en stopte in de Durentijdlei.

“De inspecteurs controleerden het voertuig en merkten dat de bestuurder onder invloed was van alcohol en drugs. Op de passagierszetel lagen zakken met twee kilogram wit poeder”, aldus Bruggeman. “De bestuurder bekende spontaan dat het ketamine was en dat hij dit ging afleveren.”

De drugs werden in beslag genomen en de bestuurder gearresteerd. Er werd nog een buurtonderzoek verricht in de omgeving van de Durentijdlei, maar zonder resultaat.

Het parket heeft de man voorgeleid en de onderzoeksrechter heeft hem aangehouden.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio