© Patrick Hattori

Huis van de Mechelaar en Sociaal Huis te bereiken op hetzelfde gratis nummer

Het Huis van de Mechelaar en het Sociaal Huis zijn voortaan te bereiken op hetzelfde gratis nummer 0800.20.800. De stad neemt de maatregel om de communicatie met de burger te vereenvoudigen.

svh

Tot nog toe was het Sociaal Huis te bereiken via een betalend nummer en dat bracht soms moeilijkheden met zich mee. Via het centrale nummer 0800.20.800 komen burgers terecht bij het callcenter van de stad. De medewerkers kunnen in principe de meeste vragen beantwoorden, en indien nodig verbinden ze door met een van de diensten.

“Door te werken met een gratis nummer werken we bovendien ook drempelverlagend. De baliemedewerkers van het Sociaal Huis krijgen zo meer tijd om onze Mechelaars ten dienste te staan en hen persoonlijk te helpen bij hun vragen”, zegt Vicky Vanmarcke (Vld-Groen-m+), schepen van Burgerzaken en Dienstverlening.

Het callcenter van de stad is elke weekdag te bereiken van 8.30 tot 12.30u en van 13.30 tot 17u. Behalve op vrijdag, dan worden telefoontjes beantwoord tot 12.30u.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio