© VTM

Een verrassende kus en een pijnlijk afscheid: dramatische ontknoping in ‘Boer zkt Vrouw’

Het einde nadert in ‘Boer zkt Vrouw’, dus moeten er knopen doorgehakt worden. Voor Etienne en Stephan - die een verrassende keuze maakte - mondde dat uit in prille liefde, voor Gerard kwam er een pijnlijk einde aan het avontuur.

jvh

Cupido lijkt raak te hebben geschoten bij Etienne. De suikerrietboer stuurde Sabine huiswaarts, en koos voluit voor Rebecca (46) uit Keerbergen. “Rebecca heeft alles in zich om de beste partner voor mij te zijn. Ze kan mijn gedachten lezen, ze voelt me heel goed aan. Ze geeft knuffels, is goedlachs, heeft energie en een goede vibe,… dat heb ik nodig.” De prille gevoelens werden meteen bezegeld met een kus.

© VTM

In Canada moest Stephan meteen twee dames naar huis sturen, om van drie naar één te gaan. De uitverkorene? Evelien (34) uit Eke, die haar geluk niet op kon en haar tranen de vrije loop liep. Verrassend, want lange tijd leek de voorkeur van Stephan uit te gaan naar Sara. Tot ergernis van Evelien, die de “huismus” nu toch de loef afsteekt.

© VTM

In Duitsland had akkerboer Gerard minder geluk: Marijke (42) uit Gent heeft ontzettend veel heimwee, en ziet haar kinderen niet wonen in Möckern. Een toekomst met Gerard zit er momenteel dus niet in.

Marijke: “Een romantische trip om dit avontuur af te sluiten heeft weinig zin, want er is geen romantiek. Dus het lijkt me het best om dit mooie avontuur gewoon hier af te sluiten. Iedereen verdient een goed lief, maar Gerard gun ik het nog het meest van al. Iemand die hem gelukkig maakt, die op zijn golflengte zit en die dezelfde zaken leuk vindt”.

Gerard: “Ik was echt keiverliefd op Marijke. Het liep ook heel vlot, maar ja, de liefde moet van twee kanten komen. Ik ben misschien een wat te harde man geweest en moet daar misschien aan werken. Maar ik heb genoten van dit avontuur en hoop dat iedereen leuke herinneringen meeneemt.”

© VTM

MEER OVER VTM

Nu in het nieuws