Kameraden openen grillade in volkscafé De Vroege Morgen: “Dat mensen dit een eetcafé noemen, deert me niet”

Kok Wouter Fossey toont côte à l’os die na vier weken rijping op de barbecue gaat. Ben Goorden houdt de geslepen messen paraat. Foto: Jan Auman

Kameraden openen grillade in volkscafé De Vroege Morgen: “Dat mensen dit een eetcafé noemen, deert me niet”

Wommelgem / Wijnegem -

Ben Goorden en Wouter Fossey voelen zich thuis in Wijnegem. De twee Wommelgemse kameraden dragen tot tevredenheid van de klanten goed zorg voor De Vroege Morgen. Meer zelfs. Dankzij hun grillades, die er sinds kort op de kaart staan, heeft het horecamonument uit 1897 er een serieuze troef bij.

Sommige vaste klanten van De Vroege Morgen waren er de voorbije zomer niet gerust in. Zouden Ben (25) en Wouter (25) de eeuwenoude herberg die dankzij vorige uitbaters Jos Werrebroeck, Guy Lesneuck en ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!