Van timing gesproken: Wouter Vrancken oefent vandaag met KV Mechelen tegen Genk

Foto: Dirk Vertommen

Van timing gesproken: Wouter Vrancken oefent vandaag met KV Mechelen tegen Genk

Print

KV Mechelen oefent straks tegen KRC Genk. De landskampioen ontsloeg dinsdag zijn coach Felice Mazzu en kwam in zijn zoektocht naar een vervanger onder meer bij Wouter Vrancken uit. De ex-speler van de Limburgers behoort niet tot de topkandidaten, maar Achter de Kazerne nemen ze liever het zekere voor het onzekere. KV wil de samenwerking met Vrancken opwaarderen door middel van een langetermijnproject dat voor beide partijen financieel interessant is.

LEES OOK. Spelers hopen dat Vrancken in Mechelen blijft: “Door hem zijn we één team geworden”

In de oefenpot van deze voormiddag is het vooral uitkijken naar Engvall, die na een inactiviteit van drie maanden zijn comeback maakt. Vorige week liet Vrancken al verstaan dat de Zweed na zijn aanslepende knieblessure klaar is om een uur te spelen. Malinwa treedt verder zonder Vanzeir, Vranckx, Kabore en Bateau aan. Het viertal ontbreekt door interlandverplichtingen. Ook Van Damme en De Camargo zullen niet meedoen. De twee sterkhouders krijgen rust, maar trainen wel.

De aftrap wordt om 11.30 uur gegeven op De Leunen, de thuisbasis van amateurclub ASV Geel. Kijklustigen zijn niet welkom. De partij gaat door achter gesloten deuren.

Meer voetbalnieuws